Gitaarlessen in Zuilen, Leidsche Rijn, Maarssen en Terwijde

Als je al een tijdje met idee rondloopt gitaar te willen spelen of te zingen ben je bij ons in Zuilen van harte welkom. We werken niet met die saaie ouderwetse boekjes maar leren je wat jij graag wilt leren. Jij bent dus de baas en wij zorgen dat je het juiste materiaal krijgt. We geven zowel akoestisch en elektrisch gitaar en basgitaar in alle stijlen. Alle leeftijden krijgen ruim aandacht. Vanaf een jaar of 6 ben je van harte welkom. Je moeder kan je met een gerust hart achterlaten terwijl we flink aan het werk gaan. Als van plan bent een vakopleiding te gaan doen kunnen we je ook helpen met de voorbereiding met solfège en theoretische vakken.

Zoals gezegd elektrisch en akoestisch gitaar. Het kan zijn dat je helemaal vooraan begint en de begin accoorden nodig hebt om lekker op gang te komen omdat YOU TUBE toch een beetje te snel gaat voor je. Maar je kan ook een singer songwriter zijn die lekker op weg geholpen wil worden met de liedjes. Of een elektrische gitarist die alle vette rock-licks wil leren. Of mensen die lekker funky zijn en meer van Jazzfunk gitaar willen af weten. Iedereen is van harte welkom in Zuilen op mijn gitaarles. We geven ook gitaarles aan huis voor de leerlingen die iets lastig zitten in de tijd en/of afstand.

De kosten zijn 30 euro per uur. Voor aan huis rekenen we 5 euro extra. Bel gewoon anders voor meer info
06 14447521

Basgitaarlessen in Zuilen, Leidsche Rijn, Maarssen en Terwijde

Voor basgitaar lessen zijn jullie ook van harte welkom. We hebben eventueel een basgitaar hier staan als je eerst een tijdje wilt checken of het echt iets voor je is. We kunnen je buiten de basles om begeleiden op gitaar zodat je gelijk lekker aan het samen spelen bent. Als je een vriendje hebt die gitaar speelt mag je hem natuurlijk meenemen. We kunnen eventueel opnames maken van de liedjes die we instuderen

Dit kan in alle stijlen dus zeg maar wat je wilt leren.

 

Zanglessen in Zuilen, Leidsche Rijn, Maarssen en Terwijde

Je hebt mensen die zuiver kunnen zingen en je hebt zangeressen. Het eerste kan je leren maar het 2e wordt je mee geboren en is je talent. We hebben het geluk samen te kunnen werken met Fraukje van Vlaardingen en Jolanda Derks. Twee rasechte talenten die bij ons de zanglessen verzorgen. Ook hier is  is iedereen welkom vanaf 6 jaar. Buiten hun vaardigheden zijn ze allebei een kei in de omgang met kinderen. Dus ben je 6 jaar en wil je ook eens aan de DVOH meedoen of gewoon lekker zingen. Meld je bij ons aan en maak kennis met Fraukje of Jolanda.

Oudere meiden/jongens natuurlijk ook welkom. Wil je lekker schreeuwen in een band maar ben je steeds hees? Wij vertellen je wat je moet doen. Bovendien is iedereen bij ons singer songwriter. Dus we begeleiden ook in het schrijven van liedjes.

De zanglessen kosten 30 euro per uur. Indien je vriendinnetje ook wil en jullie komen samen kost het 50 euro