OP ZOEK NAAR VOLWASSEN AUDIO PRODUCTIES?

multi-track, mastering creating

Demo, cd, video maken bij SAADIA Productions

We zijn een digitale opnamestudio voor evt. cd- en demo producties voor (ook beginnende) bands (met evt. klein budget) en video commercials. Met de opkomst van YOU TUBE is het video gebeuren een must geworden en kan dus bij ons ook gerealiseerd worden.  Saadia is een digitale studio die gebruik maakt van o.a. Protools, Cubase, TC electronics, UAD-cards, Waves en Final cut pro. De setup is vrij standaard met bijbehorende harddiskrecorders, mikes, computers etc. De kracht van onze studio zit ‘m ook in de beschikbare tijd want die is in principe voor elke productie in overleg tot het klaar is incl. masters en eventueel video. Daardoor kan er veel gesleuteld (geproduceerd) worden en is er geen tijdsdruk voor de klant. Vooraf spreken we een prijs met U af die de hele productie moet dekken.

 SAADIA Productions werkt buiten audio en video ook met midi en  samples. Wij werken wel met professionele sounds. Zeker ook de klassieke vintage sound natuurlijk. 

De Mastering doen we o.a. met de TC elecronics 6000 serie. Dus digitale mastering hebben we het over. Niet zo maar ff een limiter op de eindbus gooien en de fader zo ver naar beneden trekken dat het eindresultaat  vervorming oplevert. Kom het maar checken zou ik zeggen. Luister anders gerust naar de voorbeelden. Alleen hard is ouderwets. We willen een cleane transparante sound.  Indien er een mix wordt aangeleverd kunnen we niet altijd de boel repareren maar we komen vaak wat verder .Wat slecht is blijft vaak slecht maar  als het kan stuur ik het een en ander bij. Kom maar gewoon checken. Bij ons geld niet goed ook niet betalen. Ontevreden klanten willen we niet. Kom gewoon lekker bij ons werken.

Neem gewoon contact op voor meer info en luister eventueel naar een demo.

grove prijsindicatie € 750, (excl. BTW) voor 3 à 4 nummers. Mixen een maand incl. masteren. Uitsluitend masteren: € 50, (excl. BTW) per nummer.

audiobewerkingen

Zoals gezegd is er veel mogelijk bij ons. We streven alleen een goede prijs/kwaliteitsverhouding na. We maken van te voren duidelijke afspraken voordat we beginnen.

Je kan bij ons terecht met opgenomen tracks (sporen apart opgenomen, liefst 24 bits) waar we dan lekker mee aan de slag kunnen. We gooien alles in de mix, we kunnen produceren. We kunnen partijen overnieuw doen of aanvullen zowel op audio als op midi niveau.

* audio-niveau is dus echt opgenomen (waves)

* midi is via bijv vst instruments die de code vertalen naar audio

Met beide methoden kunnen we ruim uit de voeten en hebben we jaren lang ervaring als liedjes-addicts. We werken met sequence-programma’s als Protools, Cubase en Wavelab vooral bij de mastering in samenwerking met TC-Electronics series 6000 en duizenden andere plugins. Het oor beslist mensen dus opsommingen zijn overbodig. Door de jaren heen zijn de favoriete instrumenten naar voren gekomen en die gebruiken we meestal voor de specifieke wensen voor het product.

We kunnen ook met opname van drums beginnen en vandaar de hele cd/demo/video-productie opbouwen.

U kunt ook de mix aanleveren zodat we die U voor U kunnen masteren

We kunnen in opdracht karaoketracks voor U maken. U vertelt ons welke song U wilt in welke toonsoort en wij maken het voor U op maat.

Ook kunnen we voice-overs maken voor Uw uitzending of videoproductie
Hier vind U wat voorbeelden van audioproducties

 

videobewerking

Zoals gezegd ontkom je er als muzikant haast niet meer aan. Video is een feit en essentieel voor de prestatie en het bereiken van je doelgroep. Wij realiseren dan zowel op creatief als op bedrijfsmatig vlak. Ofwel anders gezegd maken we video voor bands die hun album/song dan op YOU TUBE kunnen presenteren maar ook promotiefilms voor het bedrijfsleven voor op websites en ook reclame films voor TV. Wij hebben een nauw samenwerkingsverband met FILM DU NOIR waarmee aan U wensen tegemoet kunnen komen.