Over Ons
Ons team staat tot Uw beschikking

Ik ben zowel voor als na mijn conservatorium opleiding eigenlijk alleen maar bezig geweest met het componeren/produceren van liedjes. De insteek om in Utrecht te gaan studeren was dan ook hoofdzakelijk daar op gericht. Op de conservatoria werden we als nieuwe rekruten gelijk met veel resultaat door elkaar geschud en zaten we braaf met een Jazz-boek voor ons neus. Nooit erg gevonden hoor want in de achterkamer is dat niet weg te denken uit mijn vocabulaire en zijn de herinneringen te veel omvattend. Wel heb ik destijds om nog enigzins overzicht te houden voor mezelf gekozen om me vooral veel bezig te houden met popmuziek. Zoveel tijd is nou ook weer niet in een leven dus de kennis van Jazz, de liefde ervoor en de invloed zijn er bij mij om te blijven maar ik schrijf echt pop/rock/dance singer-songwriter.

Vele bands zijn in de afgelopen jaren revue gepasseerd, zowel op de poppodia als in het commerciële circuit liggen vele jaren ervaring. Bovendien heb ik altijd weinig weinig moeite gehad om de knop om te zetten naar commercieel spelen omdat ik toch echt een “speler” ben en hou van het actieve muziek maken. Het conflict van componeren/schrijven en commercie leverde voor mij dus geen beperking op in mijn muzikale vorming. Het enige is misschien dat ik de kunst van het produceren zo ben gaan waarderen dat ik qua genre misschien daardoor ook te veel leuk ben gaan vinden. “Als het maar vet klinkt” ….Maar goed het liedjes schrijven gaat eeuwig door van rock tot dance, singer-songwriter of jazz dus het is allemaal van harte welkom bij SAADIA Productions. Het krijgt allemaal vanzelf vorm tijden de productie in de Studio.

Het creëren en masteren van eigen cd materiaal, maken van karaoke-backingtracks voor vocalisten, het produceren van reclamemuziek en video of muziek voor websites behoort zoals gezegd tot de mogelijkheden.

Het lesgeven doe ik al sinds mijn studie op het Conservatorium. Mijn visie is geenszins schools te noemen maar meer praktijk gericht. Ik weiger kinderen op te zadelen met muziek die ze niet kennen of waar ze niets mee hebben. Ik heb nog steeds heel veel affiniteit met lesgeven en dus ook mijn eigen praktijk thuis en bij U thuis. Tot aan het einde van dit seizoen 2018 werkzaam als gitaardocent aan het UCK. Daarna stopt het UCK maar zal er zeker weer onderdak bij mij zijn. We ontvangen de leerlingen  voor gitaarles, basles en zangles in mijn studio in Utrecht Zuilen Iedereen is welkom vanaf 6 jaar. Als het lastig en te ver voor u is komen we ook bij u thuis langs in Terweide, Maarssen, Vleuten, Leidsche Rijn. Bandcoaching (bijv. voor middelbare scholen) behoort ook tot de mogelijkheden. Verder speel ik ook in een aantal coverbands die ik hier ook aanbied en waar U gebruik van kunt maken Dit is ongeveer wat ik op dit moment aan het doen ben met SAADIA Productions.
Activiteiten uit het verleden als programmering en organisatie van activiteiten en evenementen beschouw ik toch een beetje als het verleden. Wel kunnen we U nog van de nodige adviezen voorzien en kennen we de specialisten die U verder kunnen helpen.