Wij verzorgen Muzieklessen

gitaarlessen, zanglessen, basgitaarlessen en bandcoaching

Gitaarlessen in Zuilen, Leidsche Rijn, Maarssen en Vleuterweide

Als je al een tijdje met idee rondloopt gitaar te willen spelen, ben je van harte welkom. We werken niet met die saaie ouderwetse boekjes maar ik leer je wat jij graag wilt leren. Jij bent dus de baas en wij zorgen dat je het juiste materiaal krijgt. Ik geef zowel akoestisch als elektrisch gitaar in alle stijlen. Vanaf een jaar of 6 ben je van harte welkom.

Ik heb heel verschillende leerlingen in de les, misschien herken jij jezelf (of je kind) in een van de volgende beschrijvingen:

-Je wilt heel graag jouw favoriete nummers leren spelen en YouTube tutorials gaan wat snel (en je kan niks aan ze vragen)

-Je hebt moeite met standaard lessen, je bent snel verveeld en hebt iemand nodig die jou kan uitdagen/ de ‘aan’-knop kan vinden

-Je bent van plan een vakopleiding te gaan doen en je bent op zoek naar hulp met solfège en theoretische vakken.

-Je bent singer-songwriter en je wilt graag op weg geholpen worden met je eigen liedjes

-Je bent een elektrische gitarist die alle vette rock-licks wil leren / die meer van jazzfunk gitaar wil weten met meer diepgang.

Ik heb conservatorium gedaan en heb daarna veel podiumervaring opgedaan bij o.a. Marco Borsato, Anita Meyer, diverse popbands en bigbands.

Ook flink gevorderde gitaristen kunnen bij mij terecht. Zal ik je op weg moet helpen met Jimi Hendrix tracks? Er is altijd wel iets te delen/leren. Bassisten zijn ook welkom.

Ik geef ook gitaarles aan huis voor de leerlingen die iets lastig zitten in de tijd en/of afstand. Daarnaast geef ik les op het UCK. Voor kinderen en ouders die liever via een grote organisatie les krijgen, is dat ook een optie.

De kosten zijn 30 euro per uur. (Maarssen/Vleuterweide 35 euro) Je kan een 8 lessen kaart kopen of een seizoenkaart (details later) maar ook per les betalen.

Lijkt het je wat? Bel of mail, dan maken we een afspraak voor een proefles

 

Basgitaarlessen in Zuilen, Leidsche Rijn, Maarssen en Vleuterweide

Voor basgitaar lessen zijn jullie ook van harte welkom. We hebben eventueel een basgitaar hier staan als je eerst een tijdje wilt checken of het echt iets voor je is. We kunnen je buiten de basles om begeleiden op gitaar zodat je gelijk lekker aan het samen spelen bent. Als je een vriendje hebt die gitaar speelt mag je hem natuurlijk meenemen. We kunnen eventueel opnames maken van de liedjes die we instuderen

Dit kan in alle stijlen dus zeg maar wat je wilt leren.

Zanglessen in Zuilen, Leidsche Rijn, Maarssen en Vleuterweide

Je hebt mensen die zuiver kunnen zingen en je hebt zangeressen. Het eerste kan je leren maar het 2e wordt je mee geboren en is je talent. We hebben het geluk samen te kunnen werken met Fraukje van Vlaardingen en Jolanda Derks. Twee rasechte talenten die bij ons de zanglessen verzorgen. Ook hier is  is iedereen welkom vanaf 6 jaar. Buiten hun vaardigheden zijn ze allebei een kei in de omgang met kinderen. Dus ben je 6 jaar en wil je ook eens aan de DVOH meedoen of gewoon lekker zingen. Meld je bij ons aan en maak kennis met Fraukje of Jolanda.

Oudere meiden/jongens natuurlijk ook welkom. Wil je lekker schreeuwen in een band maar ben je steeds hees? Wij vertellen je wat je moet doen. Bovendien is iedereen bij ons singer songwriter. Dus we begeleiden ook in het schrijven van liedjes.

De zanglessen kosten 30 euro per uur. Indien je vriendinnetje ook wil en jullie komen samen kost het 50 euro