Wij leveren een coverband op maat

partybands akoestische bands trio duo alles kan!

COVERBAND FUNQ

MAAKT ELK FEEST ONVERGETELIJK EN SPEELT DIREKT OP DE BEHOEFTE IN

De allround Coverband FUN Q maakt iedere bruiloft of personeelsfeest tot een onvergetelijk gebeuren. Zij hebben door de jaren heen geleerd hoe belangrijk het is op de vraag van de klant in te kunnen spelen. Met deze allroundband blijkt dat zijn vruchten af te werpen. FUN Q kan Uw bruiloft laten knallen maar ook binnen de geluidsnorm spelen.

In een standaard bezetting (drums, bas, gitaar, zang evt. aangevuld met toetsen en of blazers) verzorgen zij een allround avondje muziek. Ze beheersen alle stijlen en kunnen die accenten dan ook leggen indien nodig. FUN Q klinkt als een 7 koppige band doordat ze gebruik maken van zelf gemaakte sequenzen die het inhuren van blazers/toetsen overbodig maakt indien het budget lager is. Ook noodzakelijk kwaad om de huidige dancegeluiden en effecten te kunnen nabootsen. Deze coverband fungeert dus ook prima naast een dj die overigens ook samen geboekt kan worden. zij werken met professionele Dj’s  Verder kunt U de uitgebreide repertoirelijst raadplegen en Uw voorkeur daar in aangeven. Daarin vind U o.a. Disco, Rock, Top 2000, Dance, Classics en pop.

Door de jarenlange samenwerking is er een hechte vriendschap ontstaan onder de bandleden. Muzikaal resulteert dit in fantastisch samenspel en veel lol en energie op het podium. Deze energie werkt aanstekelijk. “coverband FUN Q” staat dan ook garant voor een spetterend feest!! Standaard spelen wij maar liefst 4 sets van 45 minuten zodat u van het begin tot het eind een volle dansvloer heeft staan.

Op onze site kunt u een aantal fragmenten beluisteren en bekijken van onze band, zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden.

Mocht u een speciaal verzoeknummer hebben dan studeren wij het graag voor u in. Daarnaast vullen wij ons repertoire continue aan met de nieuwste nummers en hits. Liedje meezingen? No problem

Prijsindicatie vanaf € 1.300,-

Zoekt U een akoestische band of beats

echte knallende bruiloft, of echt achtergrond muziek

COVERBAND DEEPER SHADE

Dansen of ontroerd zijn zeg het maar

Het akoestische geluid van DEEPER SHADE is als duo ideaal voor (achtergrond) muziek op bruiloften, diner-dansant (met kerst bijv), recepties, bedrijfsfeesten of andere speciale gelegenheden maar DEEPER SHADE kan ook een knallend feest maken met deze akoestische sound. De muziek van het akoestische duo DEEPER SHADE kan omschreven worden als allround akoestische muziek. Met 2 vocalen en een akoestische gitaar spelen we hits uit de sixties tot nu top 2000 en dance.

 

De laatste jaren zijn ze ook actief met zelfgemaakte beats uit het repertoire die er voor zorgen dat het van een bescheiden feestje naar een uitzinnige party kan gaan. Zeker ook noodzakelijk om de huidige dance stromingen te kunnen spelen. Dus met 2 mensen een hele band. Gitaar wordt wel ingewisseld voor een elektrische gitaar. Zeker een aanrader. We kunnen ook een dj meenemen die vertrouwd is met alle stijlen. Dit doen we in overleg met de klant. Het wil overigens niet zeggen dat de feestjes per definitie ingevuld worden met moderne muziek. “Old skool” feestje is ook geen enkel probleem met beats. Dus van Hotel California naar Calvin Harris zeg maar. U kunt op de repertoirelijst zien hoe uitgebreid ons repertoire is.

Het eigen akoestische geluid vindt zijn oorsprong in het jarenlang spelen op diverse podia met ons eigen materiaal. In 2002 speelden wij zij de Grote Prijs van Nederland de finale in Paradiso onder de naam SAADIA. De covers krijgen na de jarenlange podium ervaring een creatieve plek. Niets is zomaar een liedje. Bezieling krijgt de overhand op Uw bruiloft of receptie. DEEPER SHADE past zich aan als een kameleon. Het volume is altijd in de juiste proporties afgestemd op de situatie. Muziek is muziek als er iets gebeurt en dat doet DEEPER SHADE zonder te bedacht te zijn.

Het eigen akoestische geluid vindt zijn oorsprong in het jarenlang spelen op diverse podia met ons eigen materiaal. In 2002 speelden wij zij de Grote Prijs van Nederland de finale in Paradiso onder de naam SAADIA. De covers krijgen na de jarenlange podium ervaring een creatieve plek. Niets is zomaar een liedje. Bezieling krijgt de overhand op Uw bruiloft of receptie. DEEPER SHADE past zich aan als een kameleon. Het volume is altijd in de juiste proporties afgestemd op de situatie. Muziek is muziek als er iets gebeurt en dat doet DEEPER SHADE zonder te bedacht te zijn.

Ook is het mogelijk om DEEPER SHADE als trio of kwartet te boeken. Drum en/of bas worden dan aan de sound toegevoegd. Kijk daarvoor bij DEEPER SHADE XL. Op verzoek kunnen ze ook zoals gezegd een dj meenemen die smaak gerelateerd draait op Uw feest.

Ook is het mogelijk om DEEPER SHADE als trio of kwartet te boeken. Drum en/of bas worden dan aan de sound toegevoegd. Kijk daarvoor bij DEEPER SHADE XL. Op verzoek kunnen ze ook zoals gezegd een dj meenemen die smaak gerelateerd draait op Uw feest.

COVERBAND DEEPER SHADE XL

Een akoestische onvergetelijke bruiloft

DEEPER SHADE XL is ontstaan doordat de behoefte naar zachtere volumes de laatste jaren is toegenomen. De duo-vorm is natuurlijk een prima muziekje voor de avond maar de beentjes moeten na het eten of receptie vaak toch nog ff goed los is gebleken. DEEPER SHADE XL en DEEPER SHADE beats kunnen dat garanderen.

De liedjes die normaal gesproken met party/allroundband FUN Q gespeeld worden krijgen nu een akoestisch maar dansbaar karakter. Ideaal dus voor Uw bedrijfsfeest, bruiloft, receptie of diner-dansant of in de kroeg. Aangevuld met drums en/of bas krijgen ze de vloer vanzelfsprekend volledig gevuld en is het 100% dansbaar.Voor de mensen die tijdens de lange zoektocht zijn verdwaald en toch een flinke partyband willen is het verstandig om naar de FUN Q website te gaan. DEEPER SHADE Xl is echt een akoestische band en blijft daarom wat ingetogen m.b.t het volume . Muzikaal wel gewoon knallen. Het repertoire is ondanks dat we een akoestische band zijn allround. Zelfs rock/soul nummers worden in een akoestisch jasje gegoten
DEEPER SHADE BEATS

DEEPER SHADE XL BAND

Een akoestische coverband eigenlijk

Hoe blij we ook zijn met het akoestisch duo en DEEPER SHADE XL (de uitbreiding van ons duo), door de jaren heen is gebleken dat er veel vraag is naar een kleine band met 100% dansbaarheid. Zo’n duo met een doosje wil je misschien ook niet op je feest maar dan zou deze duo variant met beats een optie kunnen zijn.

De sound van DJ helden als David Guetta en Calvin Harris en andere artiesten is niet meer weg te denken uit de huidige partyscene. DEEPER SHADE (beats) combineert deze zelf gemaakte beats met live performance. Een nieuwe, verfrissende impuls voor het veeleisende publiek van deze tijd. DEEPER SHADE (beats) is dus een concept dat party’s, bedrijfsfeesten, verjaardagen of bruiloften zomaar naar een hoger plan tilt. Vernieuwend en herkenbaar dus en absoluut dansbaar op indien nodig laag volume. Tot nu toe 100% dansarantie

Een hele coverband dus qua geluid maar door 2 personen vertegenwoordigd. Alle beats/partijen maken we zelf zodat ze bruikbaar voor ons zijn. Er is de mogelijkheid om alle stijlen aan te kunnen dus niet alleen de moderne top 40 songs maar ook de classics komen aan de beurt. “Strawberry fields forever met klassiek Beatles geluid kan dus ook bijvoorbeeld. Traditionelere coverbands met dit bandgeluid zijn er in deze bezetting niet. In de huiskamer kan het zelfs nog een knalfeest worden. DEEPER SHADE is dus ook een ‘coverband’ die je zou kunnen omschrijven als een kleine partyband.

Nieuwsgierig naar het gevoel van een volledige coverband? Bepaal het zelf en kom naar ons luisteren en nodig ons gelijk uit op uw feest. We zijn al 10 jaar de meest eigentijdse sfeermakers op tal van feesten. De traditionele coverband hebben we nog voor U achter de hand. Daarvoor kunt U op de FUN Q pagina kijken. We spelen trouwens ook al een jaartje of 10 met deze coverband en o.a. vanuit deze coverband is het idee van DEEPER SHADE beats geboren. Er is volgens ons dan ook echt behoefte aan dit concept. We kunnen eventueel ook met dj komen. Voordeel is dat de prijs een stuk lager komt te liggen omdat de dj alleen maar hoeft in te pluggen. Zoals gezegd bepaalt U in welke stijl we een dj meenemen. Het zijn allemaal bevriende collega’s

Nogmaals voor de duidelijkheid ook allround. Disco, rock, Stijldansen alles is mogelijk.

Bel gerust voor meer info

WHO KNOWS

VETTE LIVEMUZIEK MET JIMI HENDRIX COVERS

De Jimi Hendrix coverband WHO KNOW’S is een tributeband waarmee we overal en nergens lekker de boel verbouwen. Voor fans natuurlijk een leuke happening maar ook voor de rockers onder ons een leuk avondje met niet pretentieuze muzikanten maar kwalitatief hoog niveau. Afgezien van het feit dat Jimi Hendrix volgens ons niet te evenaren is en dus ook niet als rockband te coveren halen we wel alles uit de kast om het zoveel mogelijk te benaderen: Wahwah-pedalen, voodoo-vibes en buizen amps etc”. Super geschikt voor op een festival, studentenfeest, themafeest of in de kroeg als special act. Samen met andere tributebands is natuurlijk super.

Als 60jaren band kunnen we met deze coverband een avondvullend programma verzorgen. Kortom deze band is een lust voor het oog en heeft de authentieke sound die mogelijk dicht in de buurt kan komen van het origineel maar geenszins met die ambitie. Als rockband moet er gewoon flink gas gegeven worden zodat het avondje livemuziek een goed gevoel achter laat. Het repertoire dat ze spelen is een varierende compilatie van verschillende bekende albums inclusief Band of Gypsys waar veelal naar gevraagd wordt.

De muzikanten hebben een absolute professionele achtergrond met conservatorium opleiding maar veel belangrijker een flinke dosis praktijkervaring van de straat. De rockcovers van Jimi Hendrix krijgen met veel liefde gestalte in een avondje WHO KNOWS. Is WHO KNOWS partymuziek? Dacht het wel. De sixtees herleven weer een avondje met deze partyband. Flink knallen dus met een avondje rock. Zullen we deze band dan maar boeken?

Een greep uit het repertoire: “Voodoo-Child, Wind cries Mary, Who knows, Little Wing, Wild thing, Hey Joe, Power to love, Castles made of sand, etc.

Prijsindicatie € 800,(excl.BTW) inclusief geluid.